Hvordan viser jeg min kalender på Windows 10-skrivebordet?

Indsæt kalenderens skrivebordsgenvej til startmappen, åbn filstifinder og gå til "C:BrugerbrugernavnAppDataRoamingMicrosoftWindowsStart MenuProgramsStartup", og højreklik derefter og indsæt kalender fra udklipsholderen. Til sidst skal du genstarte Windows, og din kalender skulle være på din skærm.

Hvordan sætter jeg en kalender på mit skrivebord Windows 10?

Sådan tilføjes en kalender i Kalender-appen på Windows 10

 1. Klik på knappen Startmenu. …
 2. Klik på Kalender-appen.
 3. Klik på knappen Indstillinger. …
 4. Klik på Administrer konti.
 5. Klik på den type konto, du vil tilføje. …
 6. Indtast dine kontooplysninger.
 7. Klik på knappen Log ind.
 8. Klik på knappen Udført.

Hvordan får jeg vist en kalender på mit skrivebord?

Højreklik på skrivebordet for at åbne en liste over muligheder. Klik på "Gadgets" for at åbne miniaturegalleriet med gadgets.Dobbeltklik på "Kalender"-ikonet for at åbne en kalenderpå dit skrivebord. Dobbeltklik på denne gadget for at bladre gennem visningerne af kalenderen, f.eks. måned eller dag.

Kan jeg lægge Google-kalender på mit skrivebord?

Brug en genvej på skrivebordet

 • Åbn Google Kalender i Chrome, og log ind.
 • Klik på knappen Tilpas og kontroller øverst til højre i Chrome-vinduet.
 • Vælg Flere værktøjer > Opret genvej.
 • Navngiv din genvej og klik på Opret.
 • Naviger derefter til stedet, hvor du holder din genvej og træk den til dit skrivebord.

Hvordan får jeg Google Kalender-notifikationer på mit skrivebord?

For alle begivenheder

 1. Åbn Google Kalender på din computer.
 2. Klik på Indstillinger øverst til højre. Indstillinger.
 3. Til venstre, under "Generelt", klik på Notifikationsindstillinger.
 4. Under "Notifikationsindstillinger" kan du: Slå notifikationer til eller fra: Klik på rullemenuen Notifikationer og vælg, hvordan du vil modtage notifikationer.

Hvordan viser jeg min Outlook-kalender på mit skrivebord?

For at få vist en hurtig visning af din kalender og aftaler i højre side af startskærmen:Klik på fanen Vis, derefteri layoutsektionen på båndet, klik på Til -Gør Bar og vælg Kalender. Din kalender og aftaler vil nu blive vist i højre side af startskærmen.

Hvordan får jeg dato og klokkeslæt på min desktop Windows 10 proceslinje?

Vis manglende ur

 1. Trin 1: Gå til Windows-indstillinger og klik på Personalization.
 2. Trin 2: Vælg proceslinje.
 3. Trin 3: Rul ned og klik på 'Slå systemikoner til eller fra. ‘
 4. Trin 4: På den næste skærm skal du sørge for, at Ur er aktiveret. Hvis det er tændt, skal du slukke og tænde det.

Hvordan får jeg Google Kalender-notifikationer?

Nederst på det næste skærmbillede (Figur C),skal du trykke på Kalendermeddelelser. Vinduet med generelle indstillinger for Google Kalender på Android. I det resulterende vindue skal du trykke på ON/OFF-skyderen for Pop On Screen (Figur D), indtil den er i ON-positionen.

Hvad er forskellen mellem advarsler og skrivebordsmeddelelser i Google Kalender?

Du kan tilføje begivenhedsnotifikationer til hver kalender i form af notifikationer eller e-mails. Notifikationer er popup-vinduer på skrivebordet, som dukan afvise eller udsætte, eller e-mail-advarsler.... Faktisk konfigurerede jeg dem sådan, at en e-mail kommer igennem en time før en begivenhed, og en meddelelse vil dukke op ti minutter før en begivenhed.

.